Een werkdag in Valencia...

2.4mR kernploeg winter trainingen in Spanje

Ik lijk wel  een “frequent flyer”, ik herken al de stewardessen van Transavia bij het instappen.  ik ga voor de derde keer deze winter naar Valencia. Voor een zaken man zou het gewoonlijk zijn, maar voor mij, 2.4mR zeiler in zijn vrije tijd, vind ik het wel heel stoer hoor. Sommigen zeggen dat je wel iets voor je sport over moeten hebben. Dat heb ik zeker, al heel lang. ;-)

Ons “geheime” trainingsplekje is indrukwekkend: de voormalige basis van het Spaanse America’s Cup syndicaat. Het zijn 2 grote loodsen waar je de 2.4mR met mast en al zo binnen kan rijden. En de twee IACC rompen ESP 88 en ESP 97 zijn er nog! Zo hebben wij bijna de hele winter met het Spaanse Paralympisch team kunnen trainen. Zij hebben deze faciliteiten als trainingsplek van de Sponsor Iberdrola gekregen.

Over de inhoud van ons training wil ik niet te veel kwijt, zeker nu dat ik weet dat de hele wereld ook, weliswaar met Google translator, Nederlands kan begrijpen. Maar de volgende foto’s en filmpje geven een aardig idee hoe de sfeer is geweest.

 

Upwind with new Logo in sails

Our base View from our base