Nederlandse Paralympisch Team als Blogger op SailReport.nl

Nederlandse Paralympisch Team als Blogger op SailReport.nl

logo-banner SailReportWatersportjournalist Diana Bogaards introduceert een nieuw nieuwsplatform voor de zeilsport: Sailreport.nl. Sailreport moet 'een echte digitale en interactieve thuishaven worden, waar bekende en onbekende zeilers elkaar ontmoeten'.

Het is een unieke kans om als Paralympisch sporter dezelfde “exposure” te krijgen als ons Olympische collega’s.

Sailreport besteedt onder meer aandacht aan Olympisch zeilen en zeezeilen, maar ook aan de breedtesport. Er is volop ruimte voor interactie, reportages, interviews en social media. Zo is het straks mogelijk om je eigen startpagina samen te stellen. Dus als je op de hoogte wilt blijven van bijvoorbeeld jeugd- en zeezeilen, dan selecteer je die twee categorieën in de desbetreffende ‘widget’ (nieuwsblok). Bovendien kun je die widgets naar je eigen favoriete plek slepen. Je hoeft je alleen maar even vooraf te registreren (gratis), zodat je voortaan je eigen pagina voor je krijgt. In andere worden, een `State of the Art´ website.

Als Paralympisch kernploeg zijn we op zoek naar sponsoring om zoals de Olympische Kernploeg een exclusieve plek op de site te krijgen: een eigen widget. Op zo een widget moeten de nationale toppers te volgen zijn op weg naar London 2012. Foto’s en het eigen SailReport TV-kanaal brengen de zeilsport mooi in beeld. Het is een unieke kans voor een sponsor om zich landelijk in de zeilsport te profileren.