Waarom Thierry Sponsoren?

 

Voor mij heeft altijd geteld om in mijn sport de top te bereiken. Dat probeerde ik jarenlang als bergbeklimmer, dat doe ik nu als inmiddels gehandicapte zeiler. Tijdens de Paralympics van 2004 in Athene, mijn eerste deelname, behaalde ik een bronzen medaille. Tijdens de Paralympics van 2012 in Londen, behaalde ik mijn tweede bronzen medaille. Mijn passie om te presteren op het hoogste niveau is steeds aanwezig. Ik ga nu voor het ontwikkelen van een nieuwe sport: zittend kitesurfen.

Nu zoek ik een enthousiaste partner die zich wil associëren met deze ambitieuze plannen.

Nog nooit heeft een watersporter met dwarslaesie het zittend kitesurfen zo ver ontwikkeld. In 2014 heb ik het zittend kitefoilen uitgevonden. Door het bevestigen van een hydrofoil onder je kiteboard is het mogelijk om sneller door het water te scheren.

Ik wil alleen bewijzen dat kitesurfen, in welke vorm dan ook, mogelijk is, en dat er bovendien gepresteerd kan worden. Dat is alleen mogelijk met hulpmiddelen en financiële ondersteuning. De boodschap/visie die ik met mijn kitesurfactiviteiten samen met u of uw bedrijf als partner naar de samenleving wil uitdragen is dat er met passie en bevlogenheid op topniveau gepresteerd kan worden. Als toegevoegde waarde lever ik graag het levende bewijs dat onze samenwerking een bijdrage aan de integratie in de samenleving kan verwezenlijken.

Wat kan ik bieden?

Ik doe dus geen beroep op u uit liefdadigheidsoverwegingen, maar omdat ik u als atleet wat kan bieden. Mijn topprestaties als bergbeklimmer, zeiler of nu kitesurfer die niet meer kan lopen, gecombineerd met mijn maatschappelijke integratie (vader, kostwinner, ingenieur) kunnen ongetwijfeld u of uw werknemers motiveren en uw klanten aanmoedigen (empowerment). Bovendien kunnen ze ook inspirerend zijn op de gehele maatschappij. In de rubriek "Nieuws, uit de pers" vindt u een selectie van persartikelen die mijn visie en personaliteit goed illustreren.

Als communicatiemiddel zou u of uw bedrijf bijvoorbeeld nieuwsbrieven en lezingen over mijn prestaties kunnen organiseren. Maar andere thema's zijn natuurlijk ook mogelijk, ik word vaak gevraagd om lezingen te geven (zie rubriek lezingen), deel te nemen aan matschappelijk TV programma’s (Altijd wat, ik kom bij je slapen). De Gemeente Den Haag heeft mijn gevraagd om Ambassadeur te zijn van de campagne "samen bewegen gewoon doen" met als doelstelling bewoners met een handicap te stimuleren om te sporten.

In de hoop dat ik mijn doel met u en/of uw bedrijf als partner kan realiseren, ben ik voor verdere toelichting vanzelfsprekend tot uw beschikking (Ga naar rubriek "contact").

 

Met sportieve kitegroeten

Thierry Schmitter